Προφητικά λόγια του μακαριστού Σέρβου Πατριάρχη Παύλου

Έλεγε ο άγιος πατριάρχης Παύλος: Ότι η ζωή είναι δύσκολη δεν είναι εξαίρεση, είναι ο κανόνας. Μόνο ο 20ος αιώνας πίστεψε ότι η ζωή είναι εύκολη και ευχάριστη, ένα όνειρο που δεν υπήρξε ποτέ στην ιστορία.
Τις δυσκολίες όμως μπορούμε ευκολότερα να τις υποφέρουμε όταν μέσα μας και ανάμεσά μας υπάρχει ανθρώπινη ζεστασιά. Επειδή κατά τη Δευτέρα Παρουσία Του ο Κύριος δεν θα μας ρωτήσει σε τι καιρούς ζήσαμε, αλλά πώς φερθήκαμε στον πλησίον μας. Ήταν η «κόλαση»μας ή ο «παράδεισός»μας;»

Στο Κοσσυφοπέδιο, ο Σέρβος ηγούμενος Jovan Sinđelić κρατούσε αυστηρά «εμπιστευτικά» τα αρχεία του μακαριστού Σέρβου Πατριάρχη στα οποία μόνο ελάχιστοι άνθρωποι, τους οποίους διόρισε ο Πατριάρχης ως φύλακες, έχουν πραγματικά «πρόσβαση».

Ο ηγούμενος Jovan, έλεγε ότι σε ένα μέρος του εγγράφου με τα λόγια του μακαριστού Πατριάρχη Παύλου, αναφέρονται προειδοποιήσεις για τις τελευταίες μέρες του κόσμου, τουλάχιστον όπως τις ξέρουμε σήμερα.

Στις τελευταίες ημέρες, η σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία θα είναι σε κρίση, χάνοντας το σεβασμό και την επιρροή της στο σερβικό έθνος, το οποίο θα οδηγηθεί στον αθεϊσμό μέσω της ανίερης εξάπλωσης του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Η Ευρώπη θα θέσει σε πλήρη και ολοκληρωτικό διωγμό τους χριστιανούς, συμπεριλαμβανομένων των Καθολικών, ενώ η ήπειρος θα κατοικείται από ισλαμιστές με όλα τα παρελκόμενα αυτής της ιδιότυπης συμβίωσης (φόνοι, βιασμοί, δολοφονίες, εξεγέρσεις κ.ά).

Ο αποικισμός των ισλαμιστών στην Ευρώπη θα είναι η απαρχή ενός επερχόμενου άγριου και ανηλεούς θρησκευτικού πολέμου, το οποίο η ήπειρος μας έχει να βιώσει από τον μεσαίωνα.

Το Κοσσυφοπέδιο θα επιστρέψει στην Σερβία, επειδή για κάποιο λόγο οι Αλβανοί θα αποχωρήσουν από εκεί μαζικά σύμφωνα με τον μοναχό Jovan.

Στο τέλος ο ίδιος προσθέτει ότι η Ρωσία και η Σερβία θα κάνουν την τελική κατανομή των Βαλκανίων στο έδαφος, μετά την τελική σύγκρουση στην οποία θα είναι με την πλευρά των νικητών.

Μην αφήνετε το κακό γύρω σας να ξυπνήσει το κακό μέσα σας. Συγχωρέστε επειδή ο Χριστός επίσης συγχώρησε!

Μπορεί να υπάρχει περισσότερη ψευτιά, αδικία και μίσος σε αυτόν τον κόσμο, αλλά η αλήθεια, η δικαιοσύνη και η αγάπη είναι πιο ισχυρές.

1η Πηγή δημοσίευσης
Σημεία Καιρών 
 
2η πηγή αναδημοσίευσης

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology