Γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες.. (συγκλονιστικό!)




 
Απίστευτο... αλλά έτσι ήθελε ο Θεός!
Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, (ένας στρατιώτης) πήρε άδεια που του επέτρεπε να επιστρέψει στο σπίτι του. Μόλις έφτασε στο δρόμο κοντά στο σπίτι του, είδε ένα σταθμευμένο στρατιωτικό φορτηγό φορτωμένο με πτώματα και κατάλαβε ότι ο εχθρός είχε βομβαρδίσει την πόλη του.Το φορτηγό μετέφερε δεκάδες πτώματα και ετοιμαζόταν να τα μεταφέρει σε ομαδικό τάφο. Ο στρατιώτης στάθηκε μπροστά από τα στοιβαγμένα πτώματα για να τα κοιτάξει για τελευταία φορά και παρατήρησε ότι ένα παπούτσι, στο πόδι μιας γυναίκας, έμοιαζε με ένα παπούτσι που είχε αγοράσει προηγουμένως για τη γυναίκα του.

Πήγε βιαστικά στο σπίτι του για να την ελέγξει, αλλά γρήγορα έφυγε και επέστρεψε ξανά στο φορτηγό για να ελέγξει το πτώμα και βρήκε τη γυναίκα του!!!
Μετά το σοκ που υπέστη, ο στρατιώτης δεν ήθελε η γυναίκα του να ταφεί σε ομαδικό τάφο, οπότε ζήτησε να την βγάλουν από το φορτηγό για να προετοιμαστεί για μια σωστή ταφή.

Κατά τη μεταφορά, διαπιστώθηκε ότι εξακολουθούσε να αναπνέει αργά και με δυσκολία, οπότε τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου της δόθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες και ανέκτησε ξανά τη ζωή!
Χρόνια μετά το περιστατικό αυτό και το τέλος του πολέμου, η σύζυγος που παραλίγο να θαφτεί ζωντανή έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αγόρι με το όνομα "Βλαντιμίρ Πούτιν".
Είναι ο σημερινός πρόεδρος της Ρωσίας!
 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology