Μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τον Βίο και το έργο του Αγίου Λουκά του Ιατρού από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο στην Σιάτιστα Κοζάνης! [Βίντεο]

 
Μια άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία-παρουσίαση από τον Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριο Αντωνόπουλο για τον Βίο και το έργο του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας & Συμφερουπόλεως (του Ιατρού) 

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ...
 
ο Σεβ. κ. Νεκτάριος συνόδευσε-μετέφερε μέρος των Ιερών λειψάνων του Αγίου Λουκά την πόλη της Σιάτιστας το απόγευμα της Δευτέρας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου και ενώ επρόκειτο τα ιερά λείψανα να μείνουν για 3 ημέρες, μέχρι και σήμερα Τετάρτη το απόγευμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που βγήκε από την Μητρόπολη, τελικώς το πρόγραμμα αλλάζει (μιας και το ενδιαφέρον του Κόσμου και η προσελευση πιστών είναι μεγάλη) τα Ιερά λειψανα του Αγίου Λουκά θα παραμείνουν μέχρι και την επόμενη βδομάδα. Όλες αυτές τις ημέρες που θα παραμείνουν τα Ιερά Λείψανα θα τελούνται καθημερινές ακολουθίες στον Άγιο Δημήτριο (το νέο πρόγραμμα των ακολουθιών θα ανακοινωθεί σήμερα)



Βίντεο  -  επιμέλεια: 
Διονύσης Μπόσιακας για το 

1 Σχόλια

  1. Ιατρόν και ποιμένα, Λουκά τιμήσωμεν, Συμφερουπόλεως ποίμνης, Αρχιερέα λαμπρόν, τον βαστάσαντα Χριστού τα θεία στίγματα, τας εξορίας, τα δεινά, εγκλεισμούς εν φυλακαίς, τας θλίψεις και τα ονείδη, τον επ εσχάτων φανέντα, εν Ρωσία νέον Αγιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology