Πληροφορίες Σχετικά με το www.agiotopia.gr

Καλωσορίσατε στην Ορθόδοξη διαδικτυακή πύλη του www.agiotopia.gr

Αγαπητοί μας επισκέπτες,

Ο Ιστότοπος αυτός, αποτελεί ένα κόμβο, ανιδιοτελώς, πολλαπλών σκοπών, πληροφόρησης, διασύνδεσης, επικοινωνίας, που σχετίζονται κυρίως με θέματα της ορθοδόξου Εκκλησίας (Ψυχωφελή, πνευματικές διδαχές, λόγοι αγίων, ομιλίες πνευματικές και ψυχωφελείς πατέρων της εκκλησίας μας κλπ. ) Επίσης θα βρείτε περιεχόμενο όπως οδοιπορικά σε Ιερά προσκυνήματα όπως επίσης θέματα Κοινωνικά, Πολιτιστικά, Ειδησεογραφικά και άλλες πολλές ποικίλες θεματικές ενότητες για όλο το κοινωνικό σύνολο.

Προσπαθούμε το ηλεκτρονικό μέσο, η τεχνολογία, η οποία (καλώς η κακώς) έχει μπει στην ζωή μας, να γίνει όσο το δυνατόν χρήσιμη και ωφέλιμη και κυρίως πνευματικά.

Προσπαθούμε και θα προσπαθούμε ακόμα περισσότερο για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση σας. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, για να μας λέτε τις απόψεις σας ή να συμπληρώνετε για τυχόν λάθη και παραλήψεις.

Περί της Ονομασίας Αγιοτόπια

Η ονομασία Αγιοτόπια έχει μια μικρή και παράξενη ιστορία για το πως κατέληξε έτσι. Πριν ακόμα δημιουργηθεί αυτός ο ιστότοπος, υπήρχε μια προσωπική αγάπη και ενασχόληση με την φωτογραφία τοπίων (Φύσης, δρόμων, Σπιτιών κλπ.) με την ανάλογη ταξινόμηση ανά είδος. Εκείνη την εποχή στις επισκέψεις μας σε Mοναστήρια, όπως σε Άγιο Όρος κλπ. φωτογράφισα μοναστήρια, σκήτες και γενικότερα όλα αυτά τα Αγιασμένα μέρη.. Τότε μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα Site - blog που εκεί θα παρουσιάζω όλα αυτά τα μέρη με φωτογραφίες, βίντεο μαζί με το ιστορικό του καθενός από αυτά. Έτσι και έγινε (παράλληλα δημιουργήθηκε και το κανάλι στο YouTube προκειμένου να ανεβαίνουν εκεί τα βίντεο απ όλα αυτούς τους τόπους) Έτσι λοιπόν έπρεπε να δώσω ένα όνομα στην ιστοσελίδα εκεί που θα αναρτώνται αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο, τοπία από αγιασμένους τόπους!  Το πρώτο που μου ήρθε στο νου ήταν η σύνθετη λέξη Άγιο-Τοπια (που είναι παράλληλα Άγιοι τόποι και τοπία,) εικόνες από προσκυνηματικούς προορισμούς, μέρη που πάτησαν παλαιότερα Άγιοι και είχαμε την ευλογία να επισκεφτούμε και να δούμε και εμείς οι ανάξιοι όλα αυτά και να μεταφέρουμε και σε εσάς αυτές τις εικόνες! Αργότερα βέβαια η σελίδα μας εμπλουτίστηκε με περισσότερα θέματα ορθόδοξου θρησκευτικού ενδιαφέροντος όπως και με αλλά π.χ. θέματα παραδόσεως, λαογραφίας, Ιστορικά, Επικερότητα κλπ. με την ονομασία όμως να παραμένει Αγιοτόπια!

Αποποίηση ευθυνών
Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που επισκέπτεστε την σελίδα μας όπως και μεγάλη ευθύνη.

Αν και το περιεχόμενο των σελίδων μας δημιουργήθηκε με μεγάλη προσοχή, δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την πληρότητα και την επικαιρότητα του περιεχομένου.

Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους προς εξωτερικούς ιστότοπους τρίτων με το περιεχόμενο των οποίων δεν έχουμε καμία επιρροή. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη για αυτά τα εξωτερικά περιεχόμενα. Ο αντίστοιχος πάροχος ή χειριστής των σελίδων είναι πάντα υπεύθυνος για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων.

Οι συνδεδεμένες σελίδες ελέγχθηκαν για πιθανές νομικές παραβάσεις κατά τη σύνδεση και παράνομο περιεχόμενο δεν ήταν αναγνωρίσιμο. Ωστόσο, ένας μόνιμος έλεγχος περιεχομένου των συνδεδεμένων σελίδων δεν είναι εφικτός χωρίς συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία για μία παράβαση. Με την κοινοποίηση παραβιάσεων, καταργούμε αμέσως αυτούς τους συνδέσμους.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στον ιστότοπο Αγιοτόπια, εκφράζουν τις απόψεις του εκάστοτε συντάκτη από την ανωτέρω πηγή και δεν έχουν καμία σχέση με τις απόψεις του υπεύθυνου, ή του αρχισυντάκτη (εκτός από τα κείμενα των ίδιων).

Ελπίζουμε να Ωφεληθείτε πνευματικά, και να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα στη σελίδα μας

Σας ευχαριστούμε!
Διαχειριστής agiotopia.gr

email:

agiotopia@gmail.com


Δημοσίευση σχολίου