Με κάλεσαν να αγιάσω κάποιο διαμέρισμα. Η οικοδέσποινα παραπονέθηκε για την παρουσία ενός ξένου στο σπίτι

σχόλιο Γ.Θ : Ετοιμαστείτε να ανατριχιάσετε...
Με κάλεσαν να αγιάσω κάποιο διαμέρισμα. Η οικοδέσποινα παραπονέθηκε για την παρουσία ενός ξένου στο σπίτι. Όταν είμαι στην κουζίνα ή στην.. κρεβατοκάμαρα, αισθάνομαι μια συγκεκριμένη οντότητα που είναι παρούσα κοντά, μερικές φορές αισθάνομαι ακόμη και την ανάσα αυτής της ουσίας.

Από φόβο, η γυναίκα με προσκάλεσε να αγιάσω το διαμέρισμα.
Πήγα στο σπίτι, κοίταξα γύρω και είδα ότι στη γωνία δίπλα από τις εικόνες υπήρχε μια καραμέλα-φυλακτό. Στην ερώτησή μου «τι είναι αυτό;», η οικοδέσποινα απάντησε ότι πριν από πολλά χρόνια ένας φίλος της το έδωσε για ευτυχία στον φίλο της όταν μετακόμισε σε αυτήν και έτσι έγινε απόκτημα της οικογένειας.

Έπρεπε να εξηγήσω στη γυναίκα ότι σε αυτό το μικρό σπίτι υπήρχε δαιμόνιο που έγινε μέλος της οικογένειας και κινείται μαζί της παντού.

"Αν θέλετε ο δαίμονας να φύγει από το σπίτι σας", της είπα, "πρέπει να κάψετε το φυλακτο . Πρέπει να κάνετε μια επιλογή, είτε εικόνες είτε φυλακτα".

Η οικοδέσποινα έβγαλε αμέσως το φυλακτο , αγιασε το διαμέρισμα και μετά η οντότητα που έζησε στο σπίτι και τρομαζε την οικοδέσποινα εξαφανίστηκε και δεν ενόχλησε κανέναν άλλο.
Το Πιστευτε ή όχι, αλλά είναι πραγματικότητα. Μην παίζετε με κακά πνεύματα.

(Priest Andrei Barabash)



Πηγή:
http://yiorgosthalassis.blogspot.com  

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology