Η συμβουλή είναι από κ. Stratoula Chioti – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Για οτιδήποτε καεί στην κατσαρόλα, όπως για παράδειγμα μαρμελάδα!
Τα αφήνουμε να βράσουν για πέντε λεπτά και μετά το αφήνουμε για 8 ώρες ή όλο το βράδυ !
Γενικώς καλό είναι να αποφεύγουμε να βάζουμε χημικά να βράζουν μες την κατσαρόλα ! Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε απορρυπαντικό, χλωρίνη κλπ, εφόσον τελικά με ένα λεμονακι γίνεται η δουλειά!
Πρέπει να αφήσουμε τα χημικά στην άκρη, που μας επιβαρύνουν όλους και επίσης το περιβάλλον!
Ξύδι, σόδα, λεμόνι, αλάτι, νεράκι, … κάνουν θαύματα!
0 χημικά !
0 τρίψιμο !
0 κόπος!
https://www.xrysessyntages.gr
πηγή: trygitis
Tags:
Ιδέες και Σπίτι