Ρωσικά οχήματα αναπτύσσονται στην Ιταλία: Η επίλεκτη μονάδα του Β. Πούτιν αναλαμβάνει την αποστολή εξόντωσης του Covid-19

  
Η Μόσχα στέλνει μονάδα ''βιολογικού πολέμου'' στην Ιταλία - ΝΑΤΟ & ΕΕ εγκατέλειψαν την Ρώμη
Έφθασε η βοήθεια στην Ιταλία.Εδώ και λίγες ώρες, όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο, ρωσικά οχήματα αναπτύσσονται στους Ιταλικούς δρόμους.

Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια
Γιατροί, μάσκες και φάρμακα με εντολή Πούτιν στάλθηκαν στην πολύπαθη χώρα.

Μάλιστα, πριν λίγο είχαμε συνάντηση Ρώσων στρατιωτικών γιατρών με τους Ιταλούς συναδέλφους τους.
Η Μόσχα απέστειλε εννέα φορτηγά με ιατρικά υλικά πρώτης ανάγκης, οκτώ κινητές ιατρικές μονάδες, 100 στρατιωτικούς ειδικά εκπαιδευμένους σε τέτοιες συνθήκες, ένα στρατιωτικό εργαστήριο και 20 οχήματα κινητής απολύμανση.

Τα στρατεύματα και ο εξοπλισμός έφτασαν στο ιταλικό στρατιωτικό αεροδρόμιο de Mare, που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ρώμης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Οι πόρτες των στρατιωτικών φορτηγών έφεραν τη ρωσική και ιταλική σημαία με το μήνυμα «Από τη Ρωσία με αγάπη» να αναγράφεται στα ρωσικά τα ιταλικά και τα αγγλικά.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνομίλησε το προηγούμενο Σάββατο με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζιουζέπε Κόντε, τον οποίο ενημέρωσε για την πρόθεση της Μόσχα να βοηθήσει τη Ρώμη με την αποστολή ειδικών απολυμαντικών οχημάτων και ειδικών.

Η Μόσχα στέλνει μονάδα ''βιολογικού πολέμου'' στην Ιταλία - ΝΑΤΟ & ΕΕ εγκατέλειψαν την Ρώμη

Επίλεκτη ομάδα Ρώσων στρατιωτικών της μονάδος βιολογικού πολέμου με ειδικότητα στην ιολογία και την επιδημιολογία, στέλνει η Μόσχα προς την πόλη Μπέργκαμο, όπου θα διεξάγει έρευνες και θα λάβει μέτρα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Το γεγονός ότι η Ρωσία θα βοηθήσει την Ιταλία στην καταπολέμηση του κορωνοϊού έγινε γνωστό το Σάββατο 21 Μαρτίου, μετά από τηλεφωνική συνδιάλεξη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ιταλό πρωθυπουργό Giuseppe Conte.

"Με βάση τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων, αποφασίστηκε ότι οι Ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες που έχουν εμπειρία στην καταπολέμηση επιδημιών που προκαλούνται από επικίνδυνους μολυσματικούς παράγοντες σε όλο τον κόσμο, θα αρχίσουν να εκτελούν καθήκοντα στην ιταλική πόλη Μπέργκαμο με ειδικά μηχανήματα και εξοπλισμό", ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Μιλάμε για την πλέον επίλεκτη μονάδα ΑΡΒΧΠ (Ατομικού Ραδιοοβιολογικού Χημικού Πολέμου) των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, η οποία δρα αποκλειστικά σε καταστάσεις “βιολογικού πολέμου”.

Έτσι έχουμε εδώ πολλά και εύλογα ερωτήματα, όπως, τι κάνουν ακριβώς οι Ρώσοι στρατιωτικοί ειδικοί με την άδεια του ιταλικού γενικού επιτελείου στην πόλη “μηδέν” της πανδημίας στην Ιταλία;

Γιατί έδωσε εσπευσμένα την συγκατάθεσή του το ιταλικό γενικό επιτελείο (χώρα του ΝΑΤΟ) σε μια ρωσική στρατιωτική ιατρική μονάδα και τι ακριβώς θα αναζητήσουν οι ειδικοί της Μόσχας;

Αυτό που βιώνει η Ιταλία δεν είναι απλά μια τραγωδία αλλά είναι η κόλαση του Δάντη χωρίς τελειωμό. Η απόφαση για αποστολή αποσπασμάτων Ρώσων ειδικών στο Μπέργκαμο πάρθηκε σήμερα Τρίτη μετά από διαβουλεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην έδρα των ιταλικών χερσαίων δυνάμεων στη Ρώμη,ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ο Ρώσος υποστράτηγος, υποδιοικητής της μονάδας βιολογικού πολέμου των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας, Σεργκέι Κιρίλοφ, ηγείται της επιχειρησιακής ομάδας του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στην Ιταλία.

Όπως αναφέρθηκε από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, απεστάλησαν στην Ιταλία οκτώ ιατρικές ομάδες και περίπου 100 Ρώσοι στρατιωτικοί επιστήμονες (ιολόγοι, επιδημιολόγοι), καθώς και σημαντικός εξοπλισμός διάγνωσης και απολύμανσης.

Αναφέρθηκε δε ότι 14 βαρέα μεταφορικά αεροσκάφη IL-76 των Ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων πέταξαν από τη Ρωσία στην Ιταλία.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ΝΑΤΟ και ΕΕ για άλλη μία φορά είναι κατώτεροι των περιστάσεων!

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology