Για την Κυβέρνηση η οικογένεια και οι άνθρωποι αξίζουν όσο ένα «κλικ»! Πλήρης απαξίωση του θεσμού της οικογένειας και του ευαίσθητου κόσμου του παιδιού.

 

  Ο κατήφορος που έχουν πάρει τα πρόσωπα σε θέσεις εξουσίας, συμπαρασύρει μαζί τους εδώ και δεκαετίες και τους θεμελιώδεις θεσμούς για την ύπαρξη του Έθνους και την ψυχοσωματική ισορροπία μας, με προεξάρχουσα την οικογένεια, που βάλλεται από παντού.

Πού είναι οι ενημερωτικές εκστρατείες για τον πατροπαράδοτο θεσμό της Οικογένειας από την Κυβέρνηση και η χρηματοδότηση στα ΜΜΕ να τον προβάλουν καθημερινά ;

Μήπως έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα μια ανακοπή στον Δημογραφικό κατάφορο της υπογεννητικότητας στην Χώρα μας ; Ένας ευαίσθητος πολιτικός Άρχοντας , κανονικά θα έπρεπε να είχε «χάσει τον ύπνο του» μπροστά στον υπ΄ αριθ ΕΝΑ κίνδυνο της Χώρας μας.

Πόσα εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στον ιερό και ουσιαστικό ρόλο της οικογένειας έχει κάνει μέχρι σήμερα το Υπουργείο Παιδείας ώστε να την «σπουδάζουν» στην κυριολεξία οι μαθητές, και να την έχουν ως κύριο στόχο στη ζωή τους;

Θεωρεί «κατόρθωμά» του το Υπουργείο Δικαιοσύνης , όπου με ένα «κλικ» ικανοποιεί –λαϊκίζοντας- τον εγωϊσμό των συζύγων που εν θερμώ αποφασίζουν να χωρίσουν ; Μας πιάνει ανατριχίλα αν αναλογιστούμε ότι είναι η ίδια διαδικασία, όπως για την συναινετική λύση των μισθώσεων ! (1)

Το νομικό επιτελείο της Κυβέρνησης γιατί δεν εισηγήθηκε στα συναινετικά διαζύγια να επιβάλλονται συνεδρίες με Δικαστές και Διαμεσολαβητές που να βοηθούν τους συζύγους να καταλάβουν τις περισσότερες φορές το λάθος τους; Μια παρόμοια πρακτική δεν θα διαφύλασσε πιο αποτελεσματικά τον Συνταγματικά προστατευόμενο θεσμό της Οικογένειας;

Τόση αξία έχει για τους Βουλευτές μας, που τυφλά ψηφίζουν τα Ν/Σ, η παιδική ψυχούλα που θέλει να αντικρίζει τους δύο γονείς ενωμένους, αγαπημένους και πάντα μαζί ; Είναι το παιδί μηχανή που προσαρμόζεται με ένα «κλικ»;

Τόσο επιπόλαια αναφέρεται στο Ν/Σ ότι στο θέμα της γονικής μέριμνας, ώστε δηλώνει πως δεν πρέπει να γίνονται από το Δικαστήριο διακρίσεις στους γονείς με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους. Σύμφωνα όμως με διεθνείς μελέτες και νομολογία αυτός παίζει μέγιστο ρόλο στην ψυχοσωματική ισορροπία του παιδιού. Τι υποκρύπτεται πίσω από αυτές τις λέξεις ; Θα απαγορεύουν στο Δικαστή να αποφασίζει κατά συνείδηση;


Όλα αυτά προδίδουν :

  • Ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται τον Δημογραφικό και Εθνικό κατήφορο της χώρας.
  • Ανθρώπους , που δεν έχουν μέσα τους υψηλά ιδανικά που υποστηρίζουν την οικογένεια.
  • Πολιτικούς ευάλωτους σε κελεύσματα που βλάπτουν προφανώς την Χώρα μας και καταπατούν κάθε καλώς εννοούμενο Εθνικό συμφέρον.
  • Άρχοντες, που δεν μας εμπνέουν εμπιστοσύνη, διότι καταπάτησαν την συνείδησή τους για να μένουν στην εξουσία, υποβασταζόμενοι από εξωθεσμικά κέντρα σκοτεινής πολιτικής.
  • Πολίτες, που καλούμαστε να ανανήψουμε από την αμνησία και τη φοβία, και να υιοθετήσουμε τα ιδανικά των αληθινών Ελλήνων , που τιμούμε φέτος στα 200 χρόνια μετά την Ελληνική Εθνεγερσία.

Εμείς τι κάνουμε ;

  • Δεν ξεχνούμε τις συμπεριφορές των … «αντιπροσώπων» μας στο Εθνικό Κοινοβούλιο.
  • Αγωνιζόμαστε ατομικά και συλλογικά με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα ενάντια στο κάθε σάπιο , κάθε τι απάνθρωπο, σε ό,τι βλάπτει την Πατρίδα μας, την αρετή και τις ψυχές μας.
  • Διεκδικούμε από τους πολιτικούς μας να δεσμευθούν στο παρόν και για το μέλλον με πολιτικές αποφάσεις που θα ανατρέψουν άμεσα τα ληφθέντα καταστροφικά μέτρα.

1. Βλ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης : Διαζύγιο με ένα κλικ! Επαναστατική πρόβλεψη στο νέο οικογενειακό δίκαιο• Η συμφωνία λύσης του γάμου στο εξής θα γίνεται ηλεκτρονικά, υπό τον βασικό όρο ότι η απόφαση θα είναι συναινετική• Δεν θα απαιτείται ούτε βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής https://www.in.gr/2021/02/24/plus/medianews/sta-nea-tis-tetartis-diazygio-ena-klik/

 

Πηγή: Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά

https://agiosdimitrioskouvaras.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology