Βράβευση πολυτέκνων οικογενειών και εισαχθέντων στην 3βάθμια εκπαίδευση (video - photo)

Ο Σύλλογος Πολυτέκων Νομού Κοζάνης πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο, 28 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού, την βράβευση υπερπολύτεκνων οικογενειών, πολύτεκνους αριστούχους  μαθητές του Γυμνασίου & Λυκείου αλλά και τους εισαχθέντες πολύτεκνους (φοιτητές) στην τριτοβάθμια εκπαίευση.
δείτε βίντεο και φωτογραφίες
  

1ο βίντεο από τα 5

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Κοζάνης κ. Κυριάκος Ιωαννίδης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο όπως και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου (Άγιον Όρος) Γέροντα Εφραίμ που ως γνωστό όλα αυτά τα χρόνια είναι πάντα συμπαραστάτης στις πολύτεκνες οικογένειες στηρίζοντας με χρηματικά ποσά και βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια σειρά στην εκδήλωση είχε ο σύλλογος ιεροψαλτών του νόμου Κοζάνης «Τρεις Ιεράρχες» με χοράρχη τον κ. Αν Καγκαρά που έψαλλαν απολυτίκια και ύμνους.


Να πούμε πως στην εκδήλωση πλαισιώθηκε με πλήθος κόσμου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, και πολλοί αναγκάστηκαν να παραμείνουν έξω..




  Έπειτα χαιρετισμό απηύθυνε ο οικείος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος και στη 


 συνέχεια χαιρέτισε την εκδήλωση ο Καθηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.
 

 











Ακολούθησαν οι Βραβεύσεις 11 υπερπολύτεκνων οικογενειών, 60 πολύτεκνων και βραβεύσεις σε 200 μαθητές και φοιτητές.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι τοπικές πολιτειακές και στρατιωτικές αρχές καθώς και πρόεδροι πολυτέκνων συλλόγων από την Ελλάδα. δείτε και ακούστε κάποιες από τις ομιλίες:

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης και χορηγός της εκδήλωσης είναι η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

 

 


Βίντεο -φωτογραφίες:

Διονύσης Μπόσιακας για το

www.agiotopia.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Recent in Technology